Izvođač


MARINA VODENIČAR
5

MARINA VODENIČAR

Rodjenje: 09.12.1982.

Rodjena 09.12.1982., diplomirala glumu na FDU u klasi profesora Vladimira Jevtovića. U Narodnom pozorištu Kikinda od 2012. godine.

Značajne uloge: Mlada (,,Ženidba i udadba”,  J. S. Popović),  Jelena (,,Čorba od kanarinca”, M. Radović), Supruga (,,Kako ubiti suprugu i zašto”, A. Amuri),…

 Nastavite
Web strana: https://www.instagram.com/marinavodenicar/

Trenutni programi


Nijedan program se trenutno ne pokreće.

Rodjena 09.12.1982., diplomirala glumu na FDU u klasi profesora Vladimira Jevtovića. U Narodnom pozorištu Kikinda od 2012. godine.

Značajne uloge: Mlada (,,Ženidba i udadba”,  J. S. Popović),  Jelena (,,Čorba od kanarinca”, M. Radović), Supruga (,,Kako ubiti suprugu i zašto”, A. Amuri), Ruža (,,Sava Savanović- Vampirska simfonija”,  D. N. Nikolić), Berta (,,Boing-Boing” M. Kamoleti).

Dobitnica je Nagrade za najbolju glumicu na Festialu Studentskih Predstava u Blagojevgradu (Bugarska) za ulogu Nine Karnauhove u predstavi ,,Audicija” Aleksandra Galina, zatim  Nagrade za najbolju glumicu na Festiću u Beogradu za uogu Limenka u predstavi ,,Čarobnjak iz Oza”,  Nagrade za najbolje glumačko ostvarenje na 20. Danima Hrvatskog Filma za ulogu Nine u filmu ,,Pametnice”, i bila je nominovana za Kristalnu Prizmu za ulogu Mire u filmu ,,Vir”.

Igrala ju nekoilko domaćih serija kao što su ,,Vratiće se rode”,  ,,Žene sa Dedinja” , ,,Pozorište u kući”i druge. Ostvarila uloge u nekoliko filmova: ,,Na badji dan”,  ,,Vir”, ,,Najlepša je zemlja moja”…

Nekoliko puta se našla i u ulozi voditelja.

Trenutno igra u sledećim predstavama: ,,Sava Savanović – Vampirska simfonija”,  ,,Pidžama za šestoro”, ,,Zeko Zeko”, ,,Mirandolina”, a u kikindska publike je može videti i u predstavi “Čorba od kanarinca” koja redovno gostuje u Narodnom pozorištu Kikinda. (Izvor: pozoristekikinda.rs; opusteno.rs)

BOING BOING

BOING BOING

Pozor
  • Berta, Bernardova kućna pomoćnica
LETO NA GARDOŠU 2019. - LJUBAV DO GROBA

LETO NA GARDOŠU 2019. - LJUBAV DO GROBA

RAZNO
  • Glumac/Glumica

Preporuke


🐌